Belediyeden yapılan açıklamaya göre, emlak ve iş yerlerine ait çevre temizlik ile ilan, reklam vergilerinin 2021 yılı ilk taksit ödemeleri 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü sona erecek. Toroslar Belediyesinin tahsilat vezneleri, vatandaşların vergi ödemelerini sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapabilmeleri için 29 Mayıs Cumartesi ve 30 Mayıs Pazar günü 10.00 ile 16.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Vergilerinizi online ödeyebilirsiniz
Mükellefler, vergi ödemelerini belediye hizmet binasındaki veznelerden nakit veya kredi kartıyla yapabilecekleri gibi Toroslar Belediyesinin ‘www.toroslar-bld.gov.tr’ internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden T.C. kimlik numarasını girerek online olarak da gerçekleştirebilecek.
Covid-19’a karşı tedbirleri en üst seviyede tutuyoruz
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların vergi ödemelerini hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilmeleri için tüm önlemleri aldıklarını belirterek, “Covid-19’a karşı tedbirleri en üst seviyede tutuyoruz. Veznelerde yoğunluk oluşmaması için 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü sona erecek olan emlak, ÇTV ve ilan, reklam vergileri için tahsilat veznelerimizi bu hafta sonu açık bulunduracağız” dedi. (Mersin Times)
ASAYİŞ
11 Şubat 2026ASAYİŞ
11 Şubat 2026ASAYİŞ
11 Şubat 2026ASAYİŞ
11 Şubat 2026ASAYİŞ
11 Şubat 2026ASAYİŞ
11 Şubat 2026ASAYİŞ
11 Şubat 2026
1
YILMAZ: MERSİN, TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİYLE TURİZM ÇEŞİTLİLİĞİNE İMKAN SUNUYOR
2
AKDENİZ’İN 3 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ORTAK YAYINDA BULUŞTU
3
MERSİN NÜFUSUNUN YÜZDE 27,4’Ü ÇOCUK
4
Başkan Seçer Mezitli’de esnaf ve vatandaşla buluştu
5
Ali Kıratlı: Devletimiz, yaraları hızlı bir şekilde sardı
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.