Mersin iş dünyasından yüzlerce üyesi olan MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Mehmet Sait Kayan, Mersin Times Gazetesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Gazetenin İmtiyaz Sahibi Kerem Türk ve Gazetenin Editörü Cemre Zeynep Uslu, Başkan Mehmet Sait Kayan’ı ağırladı.

Ziyarette, Mersin’in ekonomik gündemi, iş dünyasının öncelikleri ve kentin geleceğine yönelik yatırımlar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Kayan, MÜSİAD’ın kentte yürüttüğü çalışmalar ve iş dünyasına yönelik projeler hakkında bilgi verirken, basınla güçlü iletişimin önemine dikkat çekti.

Kerem Türk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mersin Times’ın kentteki ekonomik gelişmeleri kamuoyuna aktarmaya devam edeceğini ifade etti.
Görüşmede, iş dünyası ve medya arasındaki iş birliğinin kentin kalkınmasına katkı sağlayacağı vurgulandı. (Mersin Times)
ASAYİŞ
13 Mart 2026ASAYİŞ
13 Mart 2026ASAYİŞ
13 Mart 2026ASAYİŞ
13 Mart 2026ASAYİŞ
13 Mart 2026ASAYİŞ
13 Mart 2026ASAYİŞ
13 Mart 2026
1
YILMAZ: MERSİN, TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİYLE TURİZM ÇEŞİTLİLİĞİNE İMKAN SUNUYOR
2
AKDENİZ’İN 3 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ORTAK YAYINDA BULUŞTU
3
MERSİN NÜFUSUNUN YÜZDE 27,4’Ü ÇOCUK
4
Başkan Seçer Mezitli’de esnaf ve vatandaşla buluştu
5
Ali Kıratlı: Devletimiz, yaraları hızlı bir şekilde sardı