Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Akkent Mahallesi Muhtarlığı iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinliğe, CHP Yenişehir İlçe Kadın Kolları Başkanı İlknur Akkul, Yenişehir Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda kadın katıldı.

Gün boyu süren etkinlikte kadınlar müzik, spor ve çeşitli aktivitelerle keyifli vakit geçirirken, aynı zamanda toplumsal farkındalığa katkı sağlayan bilgilendirmeler de yapıldı. Yenişehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, kadınlara yönelik şiddetle mücadelede önemli bir araç olan KADES uygulaması ve bağımlılıkla mücadele hakkında bilgilendirme gerçekleştirdi.

Piknikte Uzay Spor Kulübü sporcularının gösterisi de dikkat çekti. Aralarında olimpiyat ve Avrupa şampiyonu down sendromlu sporcular ile Mersin ve Türkiye şampiyonu judokaların yer aldığı ekip, savunma sanatlarını sergileyerek kadınlardan büyük alkış aldı. Etkinlik boyunca hem eğlenen hem de birbirleriyle dayanışma içinde güzel bir gün geçiren kadınlar, bu anlamlı etkinlik için Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e teşekkür etti. (Mersin Times)
ASAYİŞ
11 Şubat 2026ASAYİŞ
11 Şubat 2026ASAYİŞ
11 Şubat 2026ASAYİŞ
11 Şubat 2026ASAYİŞ
11 Şubat 2026ASAYİŞ
11 Şubat 2026ASAYİŞ
11 Şubat 2026
1
YILMAZ: MERSİN, TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİYLE TURİZM ÇEŞİTLİLİĞİNE İMKAN SUNUYOR
2
AKDENİZ’İN 3 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ORTAK YAYINDA BULUŞTU
3
MERSİN NÜFUSUNUN YÜZDE 27,4’Ü ÇOCUK
4
Başkan Seçer Mezitli’de esnaf ve vatandaşla buluştu
5
Ali Kıratlı: Devletimiz, yaraları hızlı bir şekilde sardı