Başkan Yılmaz, Babalar Günü’nü Kutladı

Başkan Yılmaz, Babalar Günü’nü Kutladı

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, babaların fedakârlığın ve karşılıksız sevginin simgesi olduğunu belirten Başkan Yılmaz, tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutladı.

ABONE OL
16 Haziran 2023 16:22
Başkan Yılmaz, Babalar Günü’nü Kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Babaların anneler ile birlikte ailenin temel direğini oluşturduğunu kaydeden Başkan Yılmaz, aile büyüklerinin her zaman kıymetinin bilinmesi gerektiğini vurgulayarak; “Annelerimiz gibi babalarımızın da hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Babalarımız, yüreklerinde taşıdıkları sevgi, şefkat ve merhameti evlatlarından hiçbir zaman esirgemezler. Bizim de onlara verebileceğimiz en anlamlı hediye ise sevgimizi bir gün değil her gün göstermeliyiz” dedi.

“Babalar çınar gibidir”

“Her insanın hayatında rol model olarak seçtiği bir çınarı vardır” diyen Başkan Yılmaz; “Babalar, çınar gibidir. Hayatın her anında her türlü fedakârlıkta bulunan babalarımız, tecrübeleriyle de her zaman yol gösterici olmaktadır. Bu vesileyle başta şehit babaları olmak üzere tüm babalarımızın ve baba adaylarının bu özel gününü kutluyor, aramızdan ayrılanları rahmetle anıyorum” diye konuştu. (Mersin Times)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.