Erdemli ilçesi sınırlarına yer alan 100’ün üzerinde tesis ve 3 binin üzerinde yatak kapasitesine sahip yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistlerin de ilgi gösterdiği Kızkalesi’nde Pazar yoğunluğu yaşandı. İl dışından gelen tatilcilerin yanı sıra Mersin ve yakın bölgelerden gelen günü birlikçilerle birlikte sahil doldu. Bir çok tatilci, deniz ve kumsalın keyfini çıkartırken, bazıları teknelerle Kızkalesi turu yaptı.

Bu yıl özellikle gurbetçilerin daha çok gelmesiyle birlikte iyi bir sezon geçiren turizmciler, yoğunluğun hem okulların açılması hem de gurbetçilerin büyük bir bölümünün dönüşe geçmesiyle sezonun sonuna yaklaşıldığını ifade etti.

Şehir dışından gelenler ise Kızkalesi sahilinin ayrı bir güzelliğe sahip olduğunu belirterek, keyifli bir tatil geçirdiklerini kaydetti. Okulların açılmasıyla birlikte dönüşe geçeceklerini aktaran tatilciler, fırsatı olanların mutlaka bölgeye tatile gelmesini tavsiye etti. (Mersin Times)

ASAYİŞ
10 Şubat 2026ASAYİŞ
10 Şubat 2026ASAYİŞ
10 Şubat 2026ASAYİŞ
10 Şubat 2026ASAYİŞ
10 Şubat 2026ASAYİŞ
10 Şubat 2026ASAYİŞ
10 Şubat 2026
1
MERSİN MARİNA’NIN DA YER ALDIĞI TÜRKİYE MAVİ BAYRAKLI 519 PLAJI İLE BU YIL DA ZİRVEDE Kİ YERİNİ KORUYOR
2
BÜYÜKŞEHİR’E AİT ENGELSİZ PLAJLARA AKIN VAR
3
HAVA SICAKLIĞI 33 DERECEYİ BULDU, TATİLCİLER KIZKALESİ’NE AKIN ETTİ
4
‘VR MERSİN PROJESİ’ KENTİN TANITIMINA KATKI SUNUYOR
5
BAŞKAN SEÇER’DEN ‘27 EYLÜL DÜNYA TURİZM GÜNÜ’ MESAJI
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.