Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Mavi Vatan’ı korumanın öneminin her zamankinden fazla olduğunu kaydederek, Akdeniz’deki haklarımızın korunmasından dolayı Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik’e ve sahil güvenlik personeline teşekkür etti. Başkan Engin daha sonra MESİAD ve MESİAD projeleri hakkında Tuğamiral Gedik’e bilgiler verdi.
Ülkemizin sınırlarının ve haklarının korunması için 7/24 görev başında olduklarını söyleyen Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, ülkemizin son zamanlarda savunma sanayisinde yakaladığı başarılara dikkat çekti. Yerli ve milli savunma sanayi üretimi sayesinde ülkemizin dışa bağımlılığının azaldığını belirten Tuğamiral Gedik, ülkemizin bölgede yakaladığı başarıya vurguda bulundu.
Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı’nın deniz sınırlarımızın güvenliğini sağlamak için gece gündüz nöbette olduğunu söyleyen MESİAD YİK Başkanı Adnan Gündoğdu başarılarının devamını diledi. (Mersin Times)
KÜLTÜR VE SANAT
17 Mayıs 2022ASAYİŞ
17 Mayıs 2022SPOR
17 Mayıs 2022ASAYİŞ
17 Mayıs 2022ASAYİŞ
17 Mayıs 2022ASAYİŞ
17 Mayıs 2022ASAYİŞ
17 Mayıs 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.