TIR DEREYE DÜŞTÜ, ŞANS ESERİ YARALI KURTULDU

TIR DEREYE DÜŞTÜ, ŞANS ESERİ YARALI KURTULDU

Mersin'de direksiyon hakimiyeti kaybolması sonucu dereye düşen hafriyat tırının sürücüsü şans eseri yaralı kurtuldu.

ABONE OL
30 Mayıs 2021 12:03
TIR DEREYE DÜŞTÜ, ŞANS ESERİ YARALI KURTULDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edinilen bilgiye göre, kaza gece 02.15 sıralarında meydana geldi. Mersin-Tarsus istikametine doğru D400 kara yolu üzerinde hareket eden 33 NBE 67 plakalı hafriyat tırı, Akdeniz ilçesinde Çay Mahallesi’nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, önce refüje çıktı sonra da köprü demirlerine çarpıp dereye düştü. Kazada, tır kullanılamaz hale gelirken, Muhammed Şahade isimli Suriye uyruklu sürücü şans eseri yaralı kurtuldu.

Mersin Şehir Hastanesi’ne kaldırılan sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi. Öte yandan ekipler, dereye düşen tırı gerçekleştirdikleri yoğun çalışma ile bulunduğu yerden çıkardı. (Mersin Times)

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.