Olay, Erdemli ilçesine bağlı Alata Mahallesi Alata Caddesi’nde bulunan muz serasında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, seranın ön kısmında tüplerin de olduğu ardiye bölümünde patlama sesiyle birlikte yangın çıktı. Çevre sakinlerinin panik yaşadığı olayda haber verilmesi üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen 3 itfaiye ekibi yangına müdahale ederek kontrol altına alıp söndürdü.
Bir ambulansın hazır beklediği ve soğutma çalışması yapılan yangınla ilgili polis ekipleri de inceleme yaptı. Yapılan ilk incelemede 2 tüpten birinin de patladığı belirlendi. (Mersin Times)
ASAYİŞ
14 Şubat 2025ASAYİŞ
14 Şubat 2025ÇEVRE
14 Şubat 2025GENEL
14 Şubat 2025ASAYİŞ
14 Şubat 2025ASAYİŞ
14 Şubat 2025ASAYİŞ
14 Şubat 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.