ORMAN MÜHENDİSİ OĞUZ AYDIN’IN ACI HABERİ BABA EVİNE ULAŞTI

ORMAN MÜHENDİSİ OĞUZ AYDIN’IN ACI HABERİ BABA EVİNE ULAŞTI

Kahramanmaraş’ta düşen yangın uçağında hayatını kaybeden Mersinli Orman Mühendisi Oğuz Avşar Aydın’ın ailesine acı haber verildi.

ABONE OL
14 Ağustos 2021 20:38
ORMAN MÜHENDİSİ OĞUZ AYDIN’IN ACI HABERİ BABA EVİNE ULAŞTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Rusya’dan kiralanan ve Adana Orman Bölge Müdürlüğü hizmetinde kullanılan Beriev Be-200 tipi yangın söndürme uçağı, Kahramanmaraş’taki orman yangınına müdahale esnasında düştü. İçindeki 5’i Rus, toplam 8 mürettebat ise hayatını kaybetti.

Mersinli Orman Mühendisi Oğuz Avşar Aydın’ın Mut ilçesinde yaşayan ailesine acı haber verildi. Baba Salih ile anne Emine Aydın acı haberin üzerine ağlayarak feryat etti. Mut Kaymakamı Fatih Erdoğan, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Mut Emniyet Müdürü Zafer Şenocak ve İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Kemal Balcı aileye taziyelerini iletti. (Mersin Times)

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.