İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Tarsus ve Silifke ilçesinde bazı okullardaki öğrencilere, Tarım ve Orman Müdürlüğü Müdürlüğü personeline ve çeşitli mahalle sakinlerinden oluşan 238 kişiye ‘UYUMA’ uygulaması hakkında bilgilendirme yapılarak, ‘En iyi narkotik polisi anne’ eğitimi verildi.
Eğitimlerde güçlü halkla ilişkiler, görünürlük ve farkındalık çalışmalarının geliştirilmesi, uyuşturucu kullanımı ve bağımlığı, aile içi iletişim, çocuk-ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda bilgi verildi. (Mersin Times)
ASAYİŞ
15 Mayıs 2025ASAYİŞ
15 Mayıs 2025ÇEVRE
15 Mayıs 2025GENEL
15 Mayıs 2025ASAYİŞ
15 Mayıs 2025ASAYİŞ
15 Mayıs 2025ASAYİŞ
15 Mayıs 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.