İlk kaza, Kaleburcu Mahallesi’nde meydana geldi. Çiftçi Ali Kaydeşen motosikletiyle kaza yapması sonucu Tarsus’ta bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Ali Kaydeşen ilk tedavisinin ardından Mersin Şehir Hastanesine sevk edildi. Ali Kaydeşen sabaha karşı hayatını kaybetti.

İkinci kaza Akşemsettin Mahallesi baraj yolunda meydana geldi. 33 NZ 132 plakalı ticari minibüsünün sürücüsü Ahmet Ç., kavşağını geçtiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederken aydınlatma direği ve ağaçlara çarparak durabildi. Kaza sonucu hafif yaralı olan 7 yolcu devlet hastanesine kaldırıldı. 7 yaralı tedavi olmasından sonra taburcu oldu.

Her iki olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (Mersin Times)

ASAYİŞ
05 Mart 2026ASAYİŞ
05 Mart 2026ASAYİŞ
05 Mart 2026ASAYİŞ
05 Mart 2026ASAYİŞ
05 Mart 2026ASAYİŞ
05 Mart 2026ASAYİŞ
05 Mart 2026
1
MERSİN FENERBAHÇELİLER DERNEĞİNDEN ONKOLOJİ HASTANESİNE DESTEK
2
YILMAZ: MERSİN, TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİYLE TURİZM ÇEŞİTLİLİĞİNE İMKAN SUNUYOR
3
Mersin’de Dünya Bakliyat Gününün önemi anlatıldı
4
AKDENİZ’İN 3 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ORTAK YAYINDA BULUŞTU
5
Münbiç’te koordinasyon toplantısı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.