18 Temmuz'da Silifke ilçesi Taşucu – KKTC açıklarında göçmenleri taşıyan bir teknenin batmasıyla 19 Suriyeli göçmenin ölmesi, 15 Suriyeli göçmenin denizde kaybolması ve 102 Suriyeli göçmenin sağ olarak kurtarılması olayıyla ilgili yapılan soruşturmada sona gelindi. Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan soruşturma kapsamında Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, göçmen kaçakçılığı olayını organize ettiği tespit edilen 4 kişiyi gözaltına aldı.
2'si Türk 2'si Suriye uyruklu şahıslar 'kasten öldürme, insan ticareti ve göçmen kaçakçılığı' suçlarından tutuklanarak, cezaevine teslim edildi. (Mersin Times)
ASAYİŞ
22 Ocak 2025ASAYİŞ
22 Ocak 2025ÇEVRE
22 Ocak 2025GENEL
22 Ocak 2025ASAYİŞ
22 Ocak 2025ASAYİŞ
22 Ocak 2025ASAYİŞ
22 Ocak 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.