Mersin Polisi kaçakçılara göz açtırmıyor; 30 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
  • Mersin Times
  • Asayiş
  • Mersin Polisi kaçakçılara göz açtırmıyor; 30 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Mersin Polisi kaçakçılara göz açtırmıyor; 30 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM şube polisleri, il genelinde sahte/ kaçak akaryakıt ticareti yapan, haksız kazanç elde ederek devleti zarara uğratan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, 30 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirilirken bir zanlı gözaltına alındı.

ABONE OL
28 Ağustos 2023 14:52
Mersin Polisi kaçakçılara göz açtırmıyor; 30 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılık yaparak haksız kazanç elde etmeye çalışan şahıslara yönelik operasyonları devam ediyor. Hız kesmeden operasyonlara devam eden Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde sahte-kaçak akaryakıt ticareti yapan, haksız kazanç elde ederek devleti zarara uğratan bir depoya baskın düzenledi.

Konuya dair yazılı bir açıklama yapan Mersin emniyet Müdürlüğü, aralıksız operasyonların devam edileceği vurgulanarak, “KOM Şube Müdürlüğü ekiplerimizce ilimizde faaliyet gösteren bir atık yağ geri dönüşüm fabrikasında yapılan arama neticesinde; 30 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirilmiş olup, olayla ilgili olarak 1 şüpheli şahıs yakalanarak 5607 SKM suçundan adli işlem yapılmıştır. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” bilgileri verildi. (Mersin Times)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.