Online gerçekleştirilen toplantıya Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, il müdürleri, Çukurova Kalkınma Ajansı yetkilileri, dernek başkanları, oda, sendika ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile akademisyenler katıldı.
Vali Yardımcısı Erguvan, toplantı öncesinde yaptığı konuşmada, istihdam ve mesleki eğitimin önemine vurgu yaptı. Gündem maddeleriyle kentin iş gücü ve istihdamına yönelik teşvik programları, meslek edindirme kursları ve Mersin Çalışma ve İş Kurumu faaliyet raporları konularının görüşülmesinin yanı sıra, ‘engelli ve eski hükümlü hibe desteği’ne yönelik yapılan başvuruların değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu, kurum faaliyet raporlarıyla ilgili sunum gerçekleştirdi. Gerçekleşen sunumların ardından toplantı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasıyla sona erdi. (Mersin Times)
ASAYİŞ
15 Temmuz 2025ASAYİŞ
15 Temmuz 2025ÇEVRE
15 Temmuz 2025GENEL
15 Temmuz 2025ASAYİŞ
15 Temmuz 2025ASAYİŞ
15 Temmuz 2025ASAYİŞ
15 Temmuz 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.