Mersin Barosu Deprem Komisyonu üyesi Av. Türkan Sinem Sadıç, Av. Ela Aslan, Av. Miraç Dilara Deliaslan, Av. Gülce Dida Çavdar, Av. Mücahit Bağrıyanık, Av. Funda Tarman, Av. Özlem Yıldırım ve Av. Ahmet Mesud Baysal, Türkiye Barolar Birliği Koordinasyon Merkezi’nin Adıyaman’da yürüttüğü yardım çalışmalarına gönüllü olarak katılarak stant açtı. Avukatlar Adıyaman’da delil tespit çalışmaları yaparak, afetzede vatandaşlara, avukatlara ve yakınlarına insani yardım ve hukuki destek verdi. Depremzede vatandaşlara hukuki haklarını anlatan broşür dağıtıldı.
Depremzede çocuklar için sanat alanının oluşturulduğu çadır kentte avukatlar, çocuklarla birlikte resim ve boyama yaparak, çocukların yaşadığı tramvayı hafifletmeye çalıştı. Mersin Barosu Deprem Komisyonu üyesi avukatlar, deprem bölgelerinde Türkiye Barolar Birliği koordinasyonunda hukuki destek, delil tespiti ve insani yardım çalışmalarına devam edecek. (Mersin Times)
ÇEVRE
21 Mart 2023GENEL
21 Mart 2023ASAYİŞ
21 Mart 2023ASAYİŞ
21 Mart 2023ASAYİŞ
21 Mart 2023ASAYİŞ
21 Mart 2023GENEL
21 Mart 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.