Başsavcı Tolgahan Öztoprak’ın öncülüğündeki kitap bağışı kampanyası törenine, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, İl Jandarma Komutanı Albay Necip Çarıkçıoğlu, Sahil Güvenlik Komutanı Albay Oğuz Bavbek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Kültür ve Turizm Müdürü Emre Duru da katıldı.
Törende konuşan Başsavcı Tolgahan Öztoprak, kitap bağışı kampanyasının hükümlü ve tutukların kişisel gelişimleri ve cezalarının infazından sonra da topluma uyum sürecine olumlu katkı sağlayacağını düşündüklerini söyledi. Öztoprak, “Bugün başlangıcını yaptığımız kitap bağışı kampanyasına tüm kurum ve kişilerin destek olmasını bekliyoruz. Kampanyanın hayırlı ve uğurlu olması temennisi ile projeye öncülük eden başta Adalet Bakanımız sayın Abdülhamit Gül olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi. (Mersin Times)
KÜLTÜR VE SANAT
17 Mayıs 2022ASAYİŞ
17 Mayıs 2022SPOR
17 Mayıs 2022ASAYİŞ
17 Mayıs 2022ASAYİŞ
17 Mayıs 2022ASAYİŞ
17 Mayıs 2022ASAYİŞ
17 Mayıs 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.