BİSİKLET YOLU PROJE ALANINDAKİ PALMİYELER TAŞINIYOR - Mersin Times

BİSİKLET YOLU PROJE ALANINDAKİ PALMİYELER TAŞINIYOR

BİSİKLET YOLU PROJE ALANINDAKİ PALMİYELER TAŞINIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri, bisiklet yolu proje alanında kalan palmiye ağaçlarını yeni yerlerine taşıyor. Alandan sökülen 17 palmiye ağacı 36. ve 34. caddede uygun alanlara dikiliyor.

ABONE OL
30 Haziran 2021 11:16
BİSİKLET YOLU PROJE ALANINDAKİ PALMİYELER TAŞINIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mezitli ilçesinin Viranşehir Mahallesi’nden başlayan ve Kültür Park boyunca kesintisiz devam edecek olan 18.2 kilometrelik bisiklet yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında bisiklet yolu proje alanında bulunan palmiye ağaçlarının yeri değiştiriliyor.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın sürdürdüğü bisiklet yolu proje alanında kalan 17 ağacı, 36. ve 34. caddedeki yeni yerlerine dikiyor. Ekipler, palmiyelerin zarar görmemesi için gerekli çalışmaları yaparak, tekniğine uygun bir biçimde dikimini gerçekleştirdi. Palmiyeler tam adaptasyon sağlayıncaya kadar da Büyükşehir Belediyesinin takibinde olacak. (Mersin Times)

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.