Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Geçmişi on bin yıl öncesine uzanan, birçok medeniyete ve inanca ev sahipliği yapmış Tarsus’un işgalden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümünü kutluyoruz. Kuvayımilliye ruhunun vücut bulduğu güzel ilçemizi bizlere emanet eden atalarımızın verdiği onurlu mücadele, hepimiz için gurur ve onur kaynağıdır.
Atalarımızın canları, kanları pahasına korudukları ve bizlere emanet ettikleri kadim kentimizi, bizler de Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının eşiğinde yarınlara taşıma gayreti içerisindeyiz.
Bizden sonraki kuşaklara daha güzel, kalkınmış ve refah içinde bir kenti teslim etmenin görev ve sorumluluğuyla; şehrimizin daha çok gelişmesi ve hak ettiği yerlere kavuşması için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Daima birlik ve beraberlik içinde çalışarak, kentimizi hak ettiği yerlere taşıyacağız.
Tam 100 yıl önce, kahramanlık ve zafer destanlarıyla dolu bir kenti bize bırakan, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları olmak üzere, gurur kaynağımız olan tüm şehit ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.” (Mersin Times)
ASAYİŞ
19 Nisan 2025ASAYİŞ
19 Nisan 2025ÇEVRE
19 Nisan 2025GENEL
19 Nisan 2025ASAYİŞ
19 Nisan 2025ASAYİŞ
19 Nisan 2025ASAYİŞ
19 Nisan 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.