• Mersin Times
  • Başkan Seçer, Türkiye-Litvanya maçı coşkusuna ortak oldu

Başkan Seçer, Türkiye-Litvanya maçı coşkusuna ortak oldu

ABONE OL
1 Ocak 2021 00:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2021 FIBA Avrupa Şampiyonası Elemeleri E Grubu’ndaki ikinci maçında Litvanya, Türkiye’ye 74-51 yenildi ve maçın kazananı Türkiye oldu. Mersinli basketbol severler, maça yoğun ilgi gösterirken, ellerinde Türk bayrakları ile takıma destek verdi.

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı, Vali Ali İhsan Su ve diğer protokol üyeleriyle birlikte izledi.

 

 

Seçer, maçtan sonra soyunma odasında oyuncuları tebrik ederek, “Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonra milli maçlarımızın burada oynanmasını istiyoruz.

 

 

Uğurlu geldi, görüyorsunuz. Son derece güzel bir kentimiz var. Seyircimiz çok heyecanlı. İnşallah daha nice maçlarda başarılar diliyoruz” dedi. (Mersin Times)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.