Akdeniz Kaymakamlığı, 13 bin 801 depremzedeye destek verdi

Akdeniz Kaymakamlığı, 13 bin 801 depremzedeye destek verdi

Mersin'in merkez Akdeniz Kaymakamalığı tarafından sosyal market aracılığı ile 13 bin 801 depremzedeye aynı destekte bulunulduğu belirtildi.

ABONE OL
11 Mart 2023 23:20
Akdeniz Kaymakamlığı, 13 bin 801 depremzedeye destek verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Depremzede vatandaşların gıda, giyim, hijyen malzemeleri gibi ihtiyaçlarını karşılamak üzere Mersin’de valilik tarafından ilçelerde sosyal marketler kuruldu. Vali Ali Hamza Pehlivan Akdeniz Kaymakamlığı bünyesinde hizmete sunan sosyal marketi ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Akdeniz Kaymakamlığı bünyesindeki sosyal marketin depremzede vatandaşlara sunduğu hizmetler hakkında Kaymakam Zeyit Şener’den bilgi alan Vali Pehlivan, marketin 13 bin 801 depremzede vatandaşa ayni yardım verildiğini aktardı. Geçen bir ay içinde bin 222 haneye de 2 milyon 445 lira nakdi yardım yapıldığı kaydedildi. (Mersin Times)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.