• Mersin Times
  • Toroslar’da sportif başarı eğitimle bütünleşti

Toroslar’da sportif başarı eğitimle bütünleşti

ABONE OL
1 Ocak 2021 00:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, sadece sporda değil, eğitimde de başarılı olduklarının altını çizerek, Toroslar’ı ve Mersin’i başarıyla temsil eden ve bunun sonucunda da üniversite hayallerini gerçekleştiren sporcuları tebrik etti. Tuna, "Sporcularımızın üniversite başarısı kulübümüzdeki diğer sporcularımıza da yansıyor. Kadın Basketbol takımımız da başarılarıyla bizleri her zaman gururlandırmıştır" dedi.

 

 

Sporcularının üniversiteyi kazanarak kendilerini gururlandırdıklarını kaydeden Tuna, sporcuların sportif başarısından ziyade eğitim hayatlarında aldıkları başarıların önemini vurgulayarak, "Toroslar Belediyesi olarak ilçemizde sporun her branşında ve alt yapı anlamında tesisler kazandırmanın yanı sıra bu tesislerde çocuklarımızı ve gençlerimizi istedikleri branşlarla tanıştırarak, eğitim ve sporun eşgüdüm içerisinde sürdürülmesini amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.  (Mersin Times)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.