|
||
MDOB, Carmen operasını sahneleyecek | ||
Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), Georges Bizet’in dünyaca ünlü Carmen operasını sahneleyecek. | ||
KÜLTÜR ve SANAT Haberi | ||
![]() |
||
MDOB’dan yapılan açıklamaya göre, Carmen operası, yarın ve 12 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de Kültür Merkezinde sanatseverlerle buluşacak. Fransız yazar Prosper Merimee’nin aynı adlı romanından operaya uyarlanan, librettosunu Henri Meilhac ve Ludoviç Halevy’in yazdığı Carmen operasının rejisörlüğünü Haldun Özörten yapıyor.
Vladimir Lungu’nun orkestra şefliğini üstlendiği eserin dekor tasarımı Çağda Çitkaya’ya, kostüm tasarımı Sevtaç Demirer’e, ışık tasarımı Tarı Deniz’e, koreografisi Özlem Şenormanlılar ve Ender Üçdemir’e ait. Eserin koro şefliğini Anıl Aydın, çocuk korosu şefliğini ise Reyhan Bezdüz yapıyor. (Mersin Times)
|
||
|
||
Etiketler: MDOB,, Carmen, operasını, sahneleyecek, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.